Samsung Galaxy K Zoom

615284-926f6bf4-cf48-11e3-ae84-eacdfc097015Desi camerele smartphone-urilor s-au imbunatatit foarte mult in ultimii ani, exista o caracteristica pe care camerele reale le detin in plus fata de acestea, un zoom optic. Asta daca nu cumva se intampla ca telefonul tau sa fie Samsung Galaxy K Zoom, ce are o lentila care se extinde din spatele camerei pentru a aduce mai aproape obiectele de la distanta.

Cat de aproape? Lentila amplifica pana la un zoom de 10x decent, la fel ca cel de anul trecut Galaxy S4 Zoom, prima incercare al lui Samsung la un smartphone echipat cu un zoom optic. Cu toate acestea, unde S4 Zoom a fost o dezordine totala care abia incapea in buzunare, Galaxy K Zoom este mai mult un telefon decat un aparat foto.

Avand 200 de grame si fiind gros de 0.80 inch, K Zoom este impresionant de compact luand in considerare tehnologia care o detine. Samsung a reusit sa strecoare o camera optica intr-un corp mai mic avand 2 din lentilele multiple balansandu-se, doar atunci cand zoomul este extins, cand este in stand by acestea se duc in laterale. Rezultatul final nu este chiar atat de zvelt, ca si Nokia Lumia 1020, a carei caracteristica cea mai de luat in seama este camera de 41 de megapixeli, dar este destul de apropiat desi arata destul de prostesc.

Samsung a produs de asemenea un buton de shutter inteligent dedicat, este exact unde trebuie sa fie in partea dreapta lateral jos a telefonului, dar nu este atat de sensiibil incat poti sa extinzi lentila cand este in buzunar.

Galaxy K Zoom ar putea fi cel mai bun hibrid telefon-camera pe care a produs-o vreodata Samsung. In mod clar experienta camerei K Zoom este modelata dupa cea a lui Galaxy S5, ce surprinzator nu se strica, desi daca cumperi un telefon pentru camera sa, probabil ai o toleranta ridicata pentru setarile de ecran confuze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *