Samsung Gear S2

Gear S2 este cel mai inteligent ceas marca Samsung, iar dupa lungi cercetari a sud-coreenilor, acestia au reusit sa asambleze un dispozitiv care are parte de o multime de caracteristici inteligente.

Astfel, cei doi ani de testare a ceasului au inceput la IFA 2013, timp in care Samsung a reusit sa invete cum ar trebui sa arate cu adevarat un ceas inteligent. Este singurul ceas care merita sa fie cumparat de la Samsung, datorita faptului ca este mai mic decat orice alt Gear, avand optiuni mai bune ca niciodata. De asemenea, G2 are o zona mobila care se afla in jurul ecranului, dar cu toate acestea marginea ecranului ceasului aminteste de un Apple Watch, care este mai usor de folosit.

Caracteristici Samsung G2                                    

Noul ceas marca Samsung functioneaza cu Tizen, este compatibil cu orice smartphone cu sistem de operare Android 4.4 si are un ecran rotund de 1,2 inch. Acesta va fi disponibil in doua versiuni: o versiune care se va potrivi tinutelor sport si o alta care va reprezenta accesoriul cheie al vestimentatiei de tip business.

Rezolutia ceasului va fi de 360 X 360 pixeli si va suporta NFC si Samsung Play. Acesta dispune de un procesor Dual Core de 1 GHz, 512 MB RAM si va avea un spatiu de stocare intern de 4 GB. Ceea ce e si mai uimitor este ca alimentarea ceasului se va face wireless, astfel ca aceasta devine o caracteristica plina de confort a noului gadget.

Vorbeam anterior de o margine mobila a ceasului inteligent: aceasta va permite actiunea de zoom in aplicatii, derularea unor liste de optiuni, navigarea intre aplicatii si chiar alegerea unui contact dintr-o lista. De asemenea, ceasul va fi rezistent la apa, astfel ca devine usor de folosit in mai multe situatii.

Specialistii sustin ca Gear S2 se afla in stransa competitie cu ceasul inteligent a celor de la Motorola- Moto 360, insa in aceste cazuri tine mai mult de preferintele personale a fiecarui utilizator.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *