Sanatatea mintii

MeditatiiMeditatia este una din cele mai bune tehnici pe care le poti folosicalm si clar in mintea ta. Meditatia poate imbunatatie concentrarea, scade stresul, scade tensiunea musculara si a construi increderea in sine. Multi oameni sunt intimidati de meditatii sau pur si simplu nu inteleg. Exista pe internet tot felul de ghiduri pentru a atinge starea de meditatie, ce te vor scapa de misterul acestei tehnici existente.

Relaxare. Tehnicile de relaxare si exercitiile de respiratie sunt critice pentru o buna stare. Stresul duce la multe probleme, cum ar fi lipsa de somn, sa te simti coplesit si sa exagerezi la probleme neasteptate. Respiratia in 3 pasi de Yoga iti va reduce stresul rapid.

Sufletul. Partea sufletului din triunghiul bunei stari este cea mai dificila de a descrie si de a scrie despre acest lucru. Orice poti sa te bucuri foarte profund poate fi o activitate a sufletului. Pentru unii, a fi in natura si a-i asculta pe oamenii iubiti sau sa scrie poezii sunt actiuni pentru suflet. Pe scurt, dupa cum spune Eckhart Tolle in „Power of Now”, daca poti trai in momentul prezent, vei trai o viata implinita.

Sa fii in forma atat fizic, dar si psihic este un tel pe care il poti atinge, cateodata ai nevoie doar de un ghid pentru a te conduce in directia potrivita. Pastreaza triunghiul bunei stari in minte, in timp ce alergi dupa aceste teluri. Tot ceea ce faci ar trebui sa-ti imbunatateasca telurile. Cand mananci corespunzator iti reimbunatatesti scopurile exercitiilor tale. Cand meditezi iti reimbunatatesti scopurile pentru sufletul si corpul tau.

Daca te concentrezi foarte mult pe a detine un corp sanatos, dar si o minte sanatoasa, te poate duce sa traiesti o viata buna si frumoasa. Asa ca intotdeauna ar trebui sa te gandesti sanatos, fiindca in viata sanatatea este cea mai importanta pentru a trece peste toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *