Scapa de negativitate

Nu mai fi negativNegativitatea este un produs secundar a unui lucru. Poate fi rezultatul dezamagitor al unei pierderi. Poate fi la fel de profunda ca moartea in familie. In orice caz negativitatea nu apare de una singura.

Cand viata ta este aliniata cu valorile, negativitatea dispare natural. Asa ca nu atitudinea ta are nevoie de imbunatatiri, probabil circumstantele.

Desiguri, toata gandirea din lume nu inseamna nimic daca nu decizi sa faci un pas concret pentru a-l completa. Sa fii un om delasator nu face parte din natura umana. Este un semn ca ceva nu merge cum trebuie si iti este adus la cunostinta.

Trebuie in primul rand sa te intrebi ce lipseste, si in al 2-lea rand ce ai putea face in mod realist despre acest lucru. Toata lumea are motivul sau specific pentru a fi negativist si nu este intotdeauna evident acest lucru. Ai putea sa adaugi ceva sau sa sustragi ceva din viata ta. Trebuie sa te intrebi o multime de intrebari incomfortabile care incep cu „de ce” si „cum”.

Nu va faceti griji de acei oameni care iti spun ca esti prost pentru ca iti faci schimbari in viata. Acestia sunt blocati in aceiasi negativitate care esti si tu. Si mai rau, probabil nu au nici o idee. De aceea constiinta de sine este esentiala, si poate fi un factor ce iti deschide ochii.

De indata ce stapanim atitudinea buna, descoperim ca propriul nostru pesimism ne-a dus spre celelalte probleme, facandu-le mai dificil de rezolvat. Pozitivitatea pe alta parte, este o plasa uriasa. De indata ce inveti sa o lansezi, prinzi o multime de lucruri grozave pe care altfel nu le-ai fi gasit. Oamenii te trateaza mai bine, tu ii tratezi mai bine si viata ta in general se imbunatateste.

De aceea, optimismul este foarte important in calatoria vietii ce sta in fata noastra.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *