Semnele care iti indica ca trebuie sa iti schimbi stilul de viata

Stil de viata sanatosRezuma-te la schimbari si angajamente. De indata ce ai realizat ca ai puterea sa fii proactiv si sa-ti imbunatatesti stilul de viata, trebuie sa te schimbi. Cea mai buna modalitate de a crea o fundatie morala pentru noul tau stil de viata este sa scrii scopurile si ceea ce iti doresti sa realizezi.

Aceasta este lista mea, pe care o pastrez in telefon pentru a putea s-o vad cand cred de cuviinta :

  • Vreau sa fiu sanatos, sa raman in forma si fericirea este una din primele prioritati, pe langa munca mea de la scoala, pe langa cariera, si pe langa viata mea sociala.
  • Sunt hotarat sa fac exercitii in timpul saptamanii, indiferent de cantitatea de munca pe care trebuie sa o faca si indiferent de alte angajamente de timp. Sunt hotarat sa-mi fac timp sa exersez.
  • Sunt hotarat sa trec peste tentatia gustarilor usoare si rapide, in loc de acest lucru vreau sa mananc ceea ce este mai bun pentru corpul meu si voi manca cu moderatie.
  • Sunt hotarat sa inteleg nevoile corpului meu si sa il mentin cu grija.

Iti recomand si tie sa faci o lista de genul asta pentru tine si sa o pastrezi cu tine. Citind aceste cuvinte m-a ajutat de mai multe ori cand simteam ca trebuie sa renunt. Realizeaza propria lista, si citeste-o cand vin vremurile grele.

Pregateste-te sa fii motivat. O multime de prieteni, in special daca sunt iesiti din forma, ar putea incerca sa vorbeasca cu tine despre schimbarea vietii, fiindca le este frica sa faca acest lucru ei insasi si nu vor sa fie lasati in urma. Poate prietenii tai vor rade de tine pentru ca esti singurul tip care mananca salata, cand toti mananca burgeri si pui la rotisor atunci cand ies in oras. Probabil chiar si mama ta ti-a spus ca arati bine, chiar daca nu arati bine.

 

Blogger: Cezara I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *