Smart-accesorii si importanta protejarii telefonului

smart-accesorii.roFiecare dintre noi are sau isi doreste un smartphone in zilele noastre. A devenit un „rau” necesar, nu mai este un moft, asa cum era considerat initial de unii telefonul inteligent. Functiile si aplicatiile ce pot fi instalate pe un smartphone ne usureaza realmente viata, insa exista si nevoia de protectie.
Au trecut de ceva timp vremurile in care a scapa un telefon pe jos nu era mare tragedie. Sigur multi dintre voi ati vazut pe retelele de socializare acea fotografie cu unul din primele si cele mai rezistente telefoane: Nokia 3310, care in momentul in care era scapat pe gresie, exista riscul ca aceasta sa se sparga. Ei bine, situatia nu sta chiar asa cu noile telefoane inteligente. Sunt foarte sensibile la socuri mecanice, prin urmare trebuie protejate corespunzator.
Solutiile se gasesc in zilele noastre in diverse magazine specializate, chiar si online, care ofera huse si accesorii pentru smartphone-uri, in asa fel incat misiunea de protectie sa fie indeplinita.
Pentru a accesoriza telefonul cu huse si folii sau orice alte accesorii destinate protectiei, am gasit o solutie avantajjoasa online: smart-accesorii.ro. Gama de produse pe care le ofera este una variata. Am gasit modele de huse pentru marci si modele de telefoane care in multe magazine pur si simplu nu se gasesc.
Desi modelele de huse sunt diferite si ca materiale si forme, personal prefer tot timpul o husa silicon. Mi se pare foarte practica, poate fi curatata foarte usor si chiar protejeaza carcasa telefonului de zgarieturi.
Un alt motiv pentru care aleg tot timpul o husa silicon este faptul ca se pliaza mult mai usor, exista astfel de huse de tip universal care incadreaza perfect orice carcasa de telefon, chiar daca are colturile rotunjite sau in unghi drept. Majoritatea celorlalte tipuri de huse, de tip flip, portofel sau care imita carcasa telefonului sunt realizate specific pentru un model anume.
Oricare ar fi modelul de smartphone si tipul de husa, cert ramane un singur fapt: indeplinesc rolul de protectie. Daca ti-ai asigurat telefonul cu o husa silicon si o folie – spre exemplu – il vei pastra mult mai bine, fara sa fie zgariat. Acest lucru te poate ajuta in cazul in care vei vrea sa vinzi telefonul ulterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *