Sport de contact adevarat

KickboxKickboxingul este o clasa care ia miscarile din antrenamentul unui kickboxer si le introduce pe coregrafia unei piese muzicale. Vei face una din urmatoarele exercitii : saritul coardei, boxul cu umbra, lovituri de picior in fata, lovituri de pumn si exercitii de picioare pe care boxerii le fac in ring cand incearca sa evita sa primeasca un pumn in barba.

Daca esti interesat in a te alatura unei clase de kickbox, trebuie sa iei in considerare urmatoarele lucruri :

Ce face kickboxul pentru tine?

Dezvolta fitness aerobic si anaerobic, in alte cuvinte, puterea si a ramane in putere. Kickboxul de asemenea imbunatateste coordonarea, echilibrul si agilitatea. De asemenea cu ajutorul kickboxului va puteti construi puterea muschilor.

Factorul de epuziare. Este foarte mare. Kickboxerii au reputatea de a deveni cei mai bine conditionati atleti. Dupa una din aceste antrenamente, vei sti de ce. Majoritatea claselor sunt orientate spre antrenamente mai avansate, desi unele cluburi ofera clase de incepatori si de mai multe nivele.

Factorul de coordonare. Mare. Antrenamentul necesita joc de picioare intens si munca de brate.

Cine apeleaza la kickbox?

Oricine care vrea sa faca un antrenament adevarat cu o varietate mare de exercitii, sau oricine isi uraste seful.

Ce se poarta?

Orice haine obisnutie de aerobic vor functiona, desi unele tipuri de aerobic funk trece peste clasa de boxing. Papucii de aerobic de inalta calitate sunt mult mai buni la alergat decat papucii obisnuiti. Majoritatea salilor au manusi de box, daca sunt folosite la antrenament.

Sfaturi pentru incepatori. Fiti atenti la cum va simtiti. Daca o multime de miscari sunt zdropitoare de oase sau exact opusul a ceea ce ti-a spus instructorul sa faci, treci peste ele sau modifica-le pentru a fi usor de realizat pentru tine. Un sfat pe care ar trebui sa-l luati in considerare mai tot timpul ar fi sa nu renunti niciodata. Kickboxul devine mai usor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *