Stailer – noua cale de a obține mai rapid o programare la salon

În fiecare an tot mai apare câte un gadget ce te uimește sau o aplicație de care te îndrăgostești iremediabil și te gândești “Oare eu de ce nu m-am gândit să inventez asta? Că eram doldora de bani acum întins pe plajele din Bora Bora.”. Până îți vine ție ideea ce-ți permite să stai pe șezlong tot anul, eu sunt aici să te informez de o altă noutate apărută și anume Stailer.

Ce este Stailer mai exact

Aceasta este o platformă online unde îți faci programări la salon rapid, eficient, gratuit. Poate fi utilizată de oricine își dorește să își facă o transformare subtilă sau spectaculoasă, un tratament special sau poate își doresc un moment de relaxare. Până să ajungi pe o plajă tropicală să te maseze o thailandeză, mai degrabă du-te astăzi la un salon de pe Stailer.

Când accesezi www.stailer.ro ești întâmpinat de niște filtre utile ce te ajută să găsești stiliștii disponibili să te primească oricând. Setezi locația ta, data și ora dorite, genul tău și serviciul de hair & beauty. În doar câteva clipe poți vizualiza saloanele din oraș ce se pliază pe timpul tău și nu invers. Știi și tu cât de chinuitor era să suni în stânga și-n dreapta să obții o programare, fără succes desigur, îți mai pierdeai și timpul și îți mai stricai și buna dispoziție. Stailer devine cu pași rapizi o metodă mai facilă de a realiza programări, precum am mentionat in acest articol.

Ce avantaje ai dacă utilizezi și tu Stailer

În primul rând economisești timp și energie. Nu trebuie să mai aștepți zile sau săptămâni până te poate primi stilistul tău, ci îi cauți pe cei ce sunt dispuși să te ajute chiar și în următoarele ore. Stiliștii înscriși aici sunt profesioniști, ce își dezvolta skill-urile în mod constant, pentru că urmează traininguri de specialitate. Aceștia își doresc ca fiecare client să plece satisfăcut de la salon, de aceea își practică meseriile cu pasiune, dedicare și se pliază pe tendințele și tehnicile actuale.

Nu ai neapărat nevoie de cont să faci o programare rapidă, de exemplu în 5 minute de pauză la job. Însă, când ajungi acasă crează totuși unul. Acesta îți permite accesul spre agenda online pe care o poți gestiona când și cum vrei tu. De aici îți poți seta remindere ale programărilor, ca să fii mereu punctual. Poți să revezi saloanele pe unde ai fost, ca să știi unde să revii dacă ți-au plăcut serviciile. Practic Stailer devine asistentul tău personal ce te menține organizat.

Platforma activează în Iași, Timișoara, Cluj Napoca, București, Oradea, dar se va extinde și în alte orașe importante. Însă chiar și dacă nu ești din aceste zone, sigur îți va fi util Stailer când ești în trecere și ai nevoie de un moment de răsfăț. Fiecare salon vine însoțit de detalii importante precum preț, locație și poze ale lucrărilor, ca tu să alegi ce ți se potrivește.

Intră în cadrul site-ului oficial www.stailer.ro să descoperi mai multe. Pentru alte informații în legătură cu platforma scrie la support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *