Stailer – programări la salon, online

Aspectul fizic contează și este primul lucru după care o persoană nouă își face o părere despre tine. Pe lângă acest aspect, când arăți bine, te simți bine și ziua capătă o altă dispoziție. Ești mai productiv într-o zi în care ai părul aranjat și starea de bine se vede și în zâmbetul de pe buze.

Deseori este dificil să faci o programare la salon, din cauză că nu prea sunt locuri libere la saloanele pe care le știi deja și necesită prea mult tip să cauți altele. Din acest motiv a apărut Stailer care combină utilitatea cu noile cerințe de pe piață și anume tehnologizarea. Mediul online a luat amploare aproape în toate domeniile și este un mod mai facil de a realiza lucruri. Dacă și tu îți dorești să te adaptezi la noile tehnici, utilizează Stailer.

Programări la salon în 5 minute

Fiecare clipă liberă este importantă și relaxarea este necesară pentru oricine. După zilele grele de muncă și activități solicitante, o pauză binemeritată este necesară și binevenită. O oră pe scaunul stilistului poate fi considerată o astfel de pauză și acum poți profita de această ocazie mult mai ușor.

Stailer este creat special pentru programările la salon și acest lucru se face rapid și simplu. Este o platformă foarte ușor de utilizat care permite programarea în aproximativ 5 minute. Când ai o pauză de la muncă poți rezolva și această problemă fără să suni la diferiți stiliști care nu mai au locuri libere.

Această platformă permite și deschiderea spre noi orizonturi, dacă te-ai plictisit să mergi toată viața la același stilist. Aici poți găsi persoane tinere care au urmat cursuri pentru ultimele tehnici care îți pot reda coafura mult dorită sau manichiura frumos realizată și rezistentă.

Trebuie doar să ai acces la internet și un device de pe care să accesezi platforma. Pagina este ușor de utilizat și are toate informațiile deja pregătite, iar tu trebuie doar să le selectezi pe cele potrivite pentru tine. Apare mai apoi oferta cu locuri disponibile, alături de salon și lista de prețuri. Poți intra aici pentru informatii extra despre Stailer și procesul de programare.

Diferența dintre utilizarea Stailer cu cont sau fără cont creat

Pentru a beneficia de serviciile Stailer nu este nevoie să ai un cont creat. Poți să te programezi, să vezi toate serviciile și să alegi varianta potrivită chiar și fără cont. Totuși diferențele apar la nivelul unor chestiuni ce țin de detalii. Cei care au cont creat beneficiază de posibilitatea de a seta un reminder care să sune, pentru a le aminti de programare, pentru că se întâmplă oricui să uite lucruri.

Un alt element important este că astfel poți vizualiza lista cu saloane la care ai fost, alături de serviciile de care ai beneficiat, pentru a te întoarce la același stilist dacă ai fost mulțumit de serviciile oferite. Orice variantă alegi, Stailer este gratuit și disponibil oricui, chiar dacă momentan activează doar în câteva orașe mari ale țării. Datorită utilității sunt planuri de extindere și în alte orașe cât mai curând. Încearcă chiar tu și te vei îndrăgosti de această platformă care îți permite să faci o schimbare în ce moment vrei tu, chiar și astăzi.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *