Stailer – Uneori trebuie sa-ti schimbi tu destinul, chiar si cand vrei sa mergi la un salon de beauty

Se zice ca ce e menit sa fie va fi, ca ce ti-e destinat nu va trece pe langa tine. Asa o fi, insa cand vine vorba de programari la saloanele de hair & beauty uneori trebuie sa iei viata in propriile maini. Muncesti o luna ca sa mai astepti o saptamana pana te poate primi stilistul pe care-l stii, ca sa te rasfeti si tu un pic. Pai ce e asta in afara de o pierdere mare de timp?

Stii si tu ca iti este menit un loc intr-un salon pentru transformarea de look dorita, insa cum stii care salon este disponibil sa te primeasca fix cand ai tu nevoie? De citit in stele sau in bila de cristal nu prea ai sanse si nici cartile de tarot nu-ti indica ce stilisti sunt liberi. Insa, ai totusi ceva care te va ajuta cu siguranta, o busola magica pe nume Stailer, ce-ti indreapta atentia catre saloanele potrivite in functie de nevoile tale. Este o scurtatura pe care o poti utiliza ori de cate ori ai nevoie, fara nici un cost.

Viata e scurta, deci nu lasa pe maine ce poti face azi cu Stailer

Pe langa faptul ca e o scurtatura eficienta si rapida, nici nu te conditioneaza cu nimic, nici nu intampini obstacole pe drumul tau catre prima programare online. Intri pe stailer.ro, selectezi doar cateva filtre precum orasul, genul, serviciul de hair & beauty, data si ora, iar platforma iti ofera lista cu saloanele disponibile pentru momentul in care iti doresti tu sa mergi. De acolo tu compari intre saloane preturile, poze cu alte lucrari sau cu interiorul salonului, citesti recenziile altor membri Stailer, vezi care are locatia cea mai apropiata de tine, iar in functie de aceste criterii tu vei face alegerea potrivita. Afla mai multe detalii aici.

Acum practic poti face cate programari doresti pe saptamana, fiindca totul depinde de timpul tau. Stailer activeaza momentan in 5 mari orase si anume Iasi, Cluj, Oradea, Timisoara si Bucuresti, insa se zvoneste ca se va extinde si catre alte orase cat de curand.

Programari rapide pentru cand esti pe fuga

In viata mai apar si momente cand ai urgente stilistice. Poate te invita cineva peste noapte la un eveniment important ce are loc a doua zi, cum ar fi o nunta, botez sau alt party. Trebuie sa arati impecabil, deci Stailer iti va fi de folos fiindca el iti maximizeaza sansele de a gasi un loc liber la salon intr-un timp asa scurt. In plus poti face programarea si in toiul noptii, spre deosebire de metoda clasica de a suna, cand trebuia sa astepti sa se deschida salonul pentru a-ti raspunde cineva. Daca esti pentru prima data pe Stailer si vrei sa gasesti repede un stilist, nu ai nevoie de cont. De fapt nu ai nevoie de el niciodata daca asa preferi sa te programezi.

Dar totusi, iti sugerez sa il creezi fiindca ai mai multe avantaje cu acesta. Vei avea parte de o agenda virtuala unde gestionezi cand vrei tu programarile, le poti anula de acolo super simplu, fara costuri ascunse, vezi istoricul saloanelor pe care le-ai frecventat si poti seta remindere, ca tu sa nu uiti niciodata de programari.

Afla mai multe despre platfoma accesand pagina oficiala sau scrie la support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.