Tableta Surface Pro 3 este disponibila

Surface Pro 3Ultimul hibrid de tableta/laptop a celor de la Microsoft, Surface Pro 3, devine astazi disponibila in Statele Unite ale Ameriici si Canada. Masinaria cu Windows 8.1, are un display de 12 inch, un ecran touchscreen ce reda o rezolutie de 2.160 x 1.440 pixel, ce ruleaza de pe chipul grafic Intel, si 2 camere de 5 megapixeli.

Vine cu 3 arome de procesoare, toate au chipuri Intel Dual-Core, un i3 de 1.5 GHz, un i5 de 2.9GHz si un i7 de 3.3GHz. Are fie 4 sau 8 GB Ram, iar spatiu intern de 64/128/256/512 GB, iar pretul sau este de la 800 de dolari pana la 1950 de dolari.

Acesta are la bord, Bluetooth, Wi-Fi, USB 3.0 si un Mini DisplayPort. In sfarsit, dispozitivul cantareste doar 800 de grame si masoara 11.5 x 7.93 x 0.36 inch.

Cei de la Mashable au analizat in profunzime noul Surface Pro 3 si a descoperit ca este unul din cele mai complete dispozitive Surface. Cei de la Mashable au mai scos in evidenta niste lucruri despre dispozitiv pe care cred ca le-am gasi interesante. Au realizat un videoclip despre cum compari MacBook Air cu Surface Pro 3, si si-au impartasit gandurile, daca dispozitivul ar putea fi un ucigas de laptopuri. Acestia au facut un hands-on cu tableta, si au dovedit ca inseamna mult pentru strategia celor de la Microsoft.

Microsoft a lansat un update la software, exact inainte de lansare, iar reprezentantii companiei ne spun ca vor aduce performante mai bune si cateva reparatii minore de buguri. Sunt multe lucruri despre Microsoft Surface 3 pe care inca nu le stim, insa vom afla mai multe cand vom achizitiona tableta.

Puteti comanda Surface Pro 3, de pe magazinele online a celor de la Microsoft sau Best Buy. Data de furnizare este 30 Iunie, si singurele versiuni sunt i5, cu spatiu de stocare de 128 GB sau 256 GB, sunt momentan disponibile. Alte variante pot fi precomandate, insa vor fi livrate pana in 1 August, 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *