Tabu sau nu? Ce trebuie sa afli daca te tenteaza o angajare videochat

Ne-am invatat sa catalogam tot timpul, iar acest lucru nu este neaparat bun. Chiar daca un domeniu anume sau un job pare sa fie controversat, trebuie sa trecem dincolo de mentalitatile invechite, sa lasam la o parte prejudecatile si sa analizam totul din punct de vedere obiectiv. Este vorba despre videochat, un domeniu care a cunoscut o dezvoltare exploziva in ultimii ani.

Daca te-a tentat la un moment dat ideea de a aplica la un anunt de angajare videochat, insa te-ai temut sa nu fie cumva vorba despre vreo oferta inselatoare, afla ca exista cateva repere pe care le poti avea in minte pentru a lua o decizie inspirata. Iata ce aspecte conteaza si ce ofera un studio de videochat care se respecta tinerelor care aleg aceasta cale.

Independenta financiara obtinuta rapid

Oricine stie foarte bine ca domeniul videochatului este unul care poate aduce castiguri consistente intr-un timp destul de scurt. In unele cazuri insa nu este nicidecum vorba de castiguri uriase, intrucat la unele asa-zise studiouri modelele primesc un procent infim din incasari.

Studiourile care se respecta, pe de alta parte, ofera procente ridicate, ba chiar si confirmarea castigurilor obtinute de modelele deja angajate, cu acordul acestora, desigur. Acest fapt demonstreaza transparenta si ofera un plus de incredere celor care sunt interesate de jobul de model in videochat.

Program de lucru flexibil

Unul dintre motivele pentru care cele interesate ar putea renunta la ideea de a se angaja ca model de videochat ar putea fi restrictiile impuse de orarul de munca.

Acolo unde accentul este pus pe modele, cum ar si trebui sa fie la orice studio, programul de lucru este unul flexibil, modelul stabilindu-si singur programul zilnic, turele in care va lucra, zilele libere, etc. In acest fel pot fi imbinate ideal partea profesionala cu cea personala – odata ce exista aceasta flexibilitate, cele interesate se vor putea ocupa in continuare de facultate, cursuri sau alte proiecte personale.

Bonusuri mai mult decat tentante

Recompensele financiare obtinute luna de luna de modele se completeaza cu bonusuri mai mult decat atractive. Astfel, modelele pot sa primeasca bonus la angajare, bonus in cazul in care recomanda o alta tanara care se angajeaza la randul ei la studio, dar si numeroase altele menite sa motiveze si sa sustina dezvoltarea pe parcursul intregii colaborari.

Sprijin din toate punctele de vedere

Cele care cauta sa se angajeze in videochat trebuie sa stie ca la un studio de incredere vor avea parte de sustinere din toate punctele de vedere. Chiar si cele incepatoare, care nu au nici un fel de experienta, de cunostinte cu privire la ce presupune jobul, au parte de training, de sfaturi si recomandari care le ajuta sa isi creasca in mod constant incasarile.

Sprijinul consta de asemenea in suport tehnic ori de cate ori este necesar, dar si in cursuri de perfectionare limba engleza, pentru o mai buna comunicare cu interlocutorii.

Odata ce studioul ales bifeaza toate aceste aspecte, modelul poate fi sigur ca a facut o alegere inspirata. Cele interesate pot sa verifice si site-ul BeYou Studio – www.beyou-studio.ro – pentru mai multe informatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *