Ti-ai implanta chip-uri cu lumina sub piele?

Un grup de „biohackeri” din Germania si-a plantat lumini LED sub piele. Astfel, toti barbatii din grup au ales sa isi planteze cate un chip Northstar V1- care are o dimensiune apropiata cu a unei monede- sub pielea de pe maini. Chip-ul dispune de un inel cu lumini LED si este proiectat pentru a se aprinde la fel ca si o meduza bioluminescenta.

Procedura, care dureaza 15 minute, a fost realizata in Germania, iar cei care au optat pentru implantarea acestor chip-uri sustin ca  utilizeaza tehnologie sigura pentru a crea „cyborgi”. Acest lucru a fost realizat de catre un artist tatuator din Suedia, Jowan Osterlund, in timp ce se afla in weekend in Germania.

Cel care a creat astfel de chip-uri se numeste Tim Cannon, si este unul din barbatii care au ales sa isi faca implantul. Acesta a mai facut un lucru asemanator in urma cu doi ani, cand si-a implantat chip-ul computer Circadia 1.0- care are dimensiunea unui pachet de tigari- in organismul sau. Senzorul se poate conecta prin intermediul Bluetooth la orice dispozitiv cu sistem de operare Android, produce schimbari de temperatura si chiar este capabil sa i trimita lui Cannon mesaje text.

Shawn Sarver este un alt barbat care a participat la inventia acestor chip-uri si care a optat sa isi implanteze un astfel de dispozitiv sub piele, iar intrebat de ce a dezvoltat dispozitivul acesta a declarat: „Stiti voi, oamenii din biohacking si-au dorit foarte mult acest lucru. Acestea ne conecteaza deoarece sunt ca niste tatuaje care se aprind. Asta e modul nostru de a ne inspira oamenii din comunitate”.

Hackeri cu viziune de noapte

O echipa de oameni de stiinta sustin ca au gasit o modalitate care poate face ca oamenii sa adopte o „viziune de noapte”. Studiul a oferit unui voluntar abilitatea de a vedea la mai bine de 50 de metri in intuneric bezna, pentru cateva ore.

Prin injectarea unei solutii lichide in ochi, acesta era capabil sa vada oamenii si copacii din intunericul absolut, cu o claritate de 100%, in timp ce alti participanti la studiu- care nu au beneficiat de aceste picaturi- nu au dat dovada de succes in aceeasi situatie. Acest experiment a fost realizat pe un grup de biohackeri din California, asupra carora s-a folosit o substanta numita Clor e6 (Ce6)- care se gaseste in mod natural in pesti, ca proprietate de amplificare a luminii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *