Top 3 cele mai frumoase concepte de ceasuri

Ceasurile de mana nu mai reprezinta de mult un lucru util care sa indice ora, ci este un accesoriu de lux, pentru care oamenii sunt dispusi sa plateasca mii sau chiar milioane de dolari. Este un accesoriu folosit in fiecare zi si se gasesc o multime de modele si forme de ceasuri, in diferite marimi, care sa se potriveasca unui anumit buget sau unei anumite personalitati. Insa, in ziua de azi un ceas spune mai multe lucruri despre noi, asa ca trebuie sa detina mai multe caracteristici interesante, nu numai abilitatea de a indica ora exacta. Cu toate ca exista posibilitatea ca aceste concepte sa nu devina niciodata realitate, nu strica sa mai vedem la ce se gandesc specialistii din domeniu. Iata care sunt cele mai frumoase concepte de ceasuri barbatesti realizate vreodata.

Concepte de ceasuri pentru barbati

The Mask Watch- Acesta este un model ce nu a trecut de stadiul de proiect pe hartie, reusind sa ajunga la etapa de imagine 3D, realizata de catre designer-ul Filip Slovacek. Totusi ramane un concept extraordinar pentru un ceas futuristic, si este perfect pentru cei care isi doresc sa isi completeze tinuta eleganta cu un accesoriu stilat si minimalist. Pe ecranul ceasului apar doar niste segmente mici, care vor afisa ora si minutul.

The Tokyoflash Solaris- Realizat de catre Olivier Demangel pentru Tokyoflash, ceea ce atrage atentia la acest ceas consta in faptul ca nu exista nicio piesa centrala a ceasului. In schimb, ora este afisata folosind un cerc din interiorul ceasului, care se aprinde in functie de ora curenta. Cine ar fi crezut ca ceasurile viitorului ar arata ca cele din trecut?

The Endlesstime- Proiectat in forma unei benzi elastice rasucite, modelul Endlesstime este un concept de ceas futurist care nu necesita ajustari manuale sau baterie. In schimb, ora exacta se programeaza prin intermediul unei legaturi cu un satelit, ceasul in sine fiind alimentat cu energie cinetica. Conceptul a fost realizat de catre Alexey Bykov.

1 Comment

Add Yours

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *