Tu cum faci programarile la salon? Afla despre Stailer

Programarile la salon sunt fara doar si poate o provocare. Este adevarat ca acum avem la indemana tot felul de resurse si de posibilitati, insa cand vine vorba de a cauta un loc liber la salon este vai si jale. Pe cat de multe saloane sunt, pe atat de multi clienti. Unii hairstilisti au o reputatie foarte buna si au agenda plina. Cum sa reusesti sa ai si tu sansa la o programare pe scaunul unuia dintre cei mai apreciati maestri ai parului? Cu Stailer!

Vorbim despre o platforma de programari care ajuta in privinta digitalizarii. Astfel, poti face programari la salon cu Stailer in doi timp si trei miscari. Iata despre ce este vorba exact.

Stailer iti salveaza din timp si energie

In fiecare zi ai de facut alegeri, de la cele ce tin de rutina si pana la cele ce implica efort din partea ta, ce tin de munca sau de casa ori chiar de ingrijirea personala. O simpla decizie iti poate schimba toata ziua, in sensul in care iti poate ingreuna sau nu programul. Asadar, alege sa fii cat mai practic/a, iar in acest sens Stailer te ajuta. 

Poti folosi aceasta platforma sau poti alege sa descarci si aplicatia dedicata. Aceasta este disponibila in App Store, App Gallery sau Magazin Play. Este gratuita, presupune cativa pasi simpli pentru instalare sau te poti loga cu datele contului de Facebook. De aici incepe si magia. Este ca si cum ai avea la indemana un catalog al hairstylistilor si al altor prestatori de servicii din domeniul hair and beauty.

  • Cum stiu cand este o data libera – cautarile prin Stailer sunt simplu de efectuat. Pur si simplu introduci datele de interes si lasi filtrul activ sa iti trieze optiunile. Vei face referire aici la ziua si ora dorita pentru o viitoare programare, in ce oras te afli, tipul de serviciu dorit si pentru cine este acesta. In lista lui Stailer sunt inscrise saloanele de hair and beauty din 41 de orase ale tarii.
  • Cum stiu ca am realizat programarea – primesti confirmare, asa cum este firesc. Pentru a intelege mai multe, citeste si acest articol. Nu este nevoie sa suni de la salon la salon si nici sa revii cu telefoane pentru a ti se confirma programarea. Daca se intampla sa anulezi sau sunt modificari dorite la ora si data programarii, tot online poti rezolva totul. In acest sens ai in contul creat pe stailer.ro toate setarile necesare, iar daca ai folosit platforma fara cont de client, ai linkul confirmarii care te ajuta sa revii asupra programarii efectuate. 
  • Cat costa acest serviciu – nimic, zero, nada. In plus, serviciile dorite nu sufera modificari de pret doar pentru ca ai ales sa te programezi prin intermediul acestei platforme sau aplicatii. Stailer este asadar o metoda practica care iti da acces la lista de saloane din orasul tau. Fara sa mai depui efort inutil, fara sa fie necesar sa iti consumi energia ca inainte. Simplu, rapid, imediat disponibil!

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *