Ultimul model de Iphone 5S lansat

Cei de la Apple au lansat ultimul model din aceasta perioada iPhone 5s, ce se lauda cu multe facilitati. Spre dezamagirea multora, cei de la Apple au devenit putin cam invechiti, din cauza concurentei Samsung ce ii determina sa lanseze produse de o calitate mult mai slaba, precum iPhone 5S. O firma mare ca Apple, ar trebui sa fie in fata tuturor, sa ofere produse noi si tehnologii pe masura. In momentul de fata iPhone 5S nu ofere functii precum Samsung Galaxy s3 sau Samsung Galaxy S4.

In opinia multora multora, iPhone-ul este cel mai bun la programe si la sistemul de operare. Categoria IOS comparativ cu Android-ul este mai buna, pentru ca nu are atat de multe bug-uri. Telefonul iPhone 5S vine echipat cu un ecran de 4 inch, cu un procesor dual core de 1.7 ghz Apple A7 cu arhitectura pe 64 biti, o memorie interna de 16, 32 respectiv 64 de gb si o memorie ram de 1gb. Sunt bineinteles modele de iphone 5s care isi merita toti banii, ca de exemplu iPhone 5s Gold ce poate fi achizitionat la un pret de 4000 lei. Este un pret destul de mare pentru un telefon, dar acesta ofera o calitate superioara si o marca de succes.

Camera foto de 8 mpx ofera o experienta incredibila, datorita claritatii oferite. Nu mai este nevoie sa mai achizitionati o camera foto performanta, acum puteti avea intr-un singur telefon un smartphone performant, dotat cu un procesor grafic incredibil, o camera foto pe masura si un „mini laptop” disponibil in orice moment.

Ecranul de 4 inch este un lucru foarte bun, fata de celelalte modele 4s,4, 3gs etc, care sunt dotate cu un ecran de numai 3.5 inch. Sunt oameni care ar alege un Samsung, decat sa isi achizitioneze un iPhone, doar ca adevarul este ca cei de la Apple folosesc produse pe masura. Calitatea tuturor materialelor din care este confectionat telefonul este fenomenala.

Plasticul din care sunt realizate produsele de la Samsung sunt de obicei de o calitate indoielnica, de aceea si pretul mult mai scazut fata de cei de la Apple. Ca o recomandare telefonul iPhone 5S care vine echipat si cu cititor de amprenta este alegerea potrivita pentru cei care doresc un telefon stabil si calitativ. Calitatea oferita este una pe masura iar modul de folosire, permite fiecarui posesor posibilitatea de a naviga intr-un mod cat se poate de usor.

Raportul calitate-pret este unul excelent, iar pentru cei interesati produsul poate fi achizitionat din produse precum altex, flanco, emag si nu numai. Este un produs calitativ si nu trebuie lasat in urma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *