Update Waze

Waze este una din cele mai utilizate aplicatii- daca nu cea mai utilizata- in trafic si in navigatie, fiind o aplicatie potrivita pentru iPhone, Android dar si Windows Phone. In prezent, Waze reprezinta cel mai mare si mai important update de cand a fost achizionat de catre Google, astfel ca, aceasta aplicatie va avea un aspect mai modern si va fi mai eficient in serviciile de trafic si navigare. Cu ajutorul acestei aplicatii, conducatorii au oportunitatea de a raporta accidente sau alte probleme rutiere, astfel incat circulatia rutiera sa se desfasoare in condititii cat mai rapide si mai simple.

Waze 4.0

Acest update este de sute de ori mai bun si mai eficient, iar cu numai o atingere de buton, soferii au posibilitatea de a afla tot ceea ce se intampla in trafic, pot obtine calea de navigatie cea mai buna si pot chiar sa si trimita locatii ale drumurilor inchise, a controalelor de politie sau a accidentelor. In loc de a mai apasa pe fiecare alerta in parte, Waze 4.0 va trimite avertizari in mod automat catre utilizator, iar aceasta imbunatatire se datoareaza faptului ca nu toti utilizatorii Waze sunt pasageri, soferul gasindu-se, de multe ori, in imposibilitatea de a folosi aplicatia, din moment ce trebuie sa fie atent la drum.

Printre alte caracteristici, utilizatorii vor observa ca notificarile privind accidente, probleme de sosea, drumuri inchise sau altele, vor fi trimise mai rapid catre comunitatea de utilizatori Waze. De asemenea, poti trimite pozitia actuala catre alti prieteni mult mai usor decat inainte. Si, exista si un memento mult mai inteligent pus in aplicare, care va da directii rapide, in functie de traficul ce se desfasoara la ora la care ai decis sa te pornesti la drum.

Pentru moment, acest update este disponibil numai pentru iPhone, in timp ce utilizatorii Android mai au de asteptat putin. Aplicatia Waze se integreaza din ce in ce mai tare in standardele impuse de Google si ofera o experienta mai buna conducatorilor auto, in timp ce incearca sa ii tina pe acestia departe de zonele aglomerate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *