Vanzari Dark Souls 2

Dark Souls 2Jocul adventure a celor de la From Software, Dark Souls 2, a livrat mai mult de 1 milion de unitati, dupa cum spun cei de la Bandai Namco. Compania japoneza a livrat 1.2 milioane de copii ale jocului in America de Nord si Europa, si acest lucru se intampla doar pe Playstation 3 si Xbox 360. Versiunea de PC al jocului a fost lansata la sfarsitul anului fiscal, asa ca vanzarile acestei versiuni nu au fost numarate.

Cum se compara acest lucru cu predecesorul sau, Dark Souls ? In aprilie 2013, From Software, a spus ca jocul a vandu mai mult de 2.3 milioane de copii la nivel mondial, dar aceste cigre includeau vanzarile versiunii de Playstation 3 in Japonia si Artorias al editiei Abyss. Versiunea originala a lui Dark Souls a vandut 1.3 milioane de unitati international pe Playstation 3 si Xbox 360, asa ca Dark Souls 2 nu este chiar in urma.

Va fi lansata o noua editie pentru Dark Souls 2 ?

In raportul anului financiar care s-a terminat pe 31 Martie 2014, Bandai Namco a spus ca Dragon Ball Z Battle of Z a livrat 620.000 de unitati; jocul pentru Vita, God Eater 2 a livrat 700.000 de unitati in Japonia; jocul de lupte Playstation 3, Jo Jo’s Bizarre Adventure All Star Battle a livrat 550.000 de unitati in Japonia; si jocul pentru Nintendo 3DS, Disney Magic Castle My Happy Life a livrat 500.000 de unitati, din nou in Japonia.

Dar a fost Dark Souls 2 care a iesit in evidenta pentru Bandai Namco intr-un an care a vazut cresteri de venituri, dar micsorari de profit. In timpul anului in care publisherul a generat venituri de 507 miliarde de yeni, 2.9 miliarde de euro pentru un profit de 25 de miliarde de yeni, 145 de milioane de euro Vanzarile au crescut cu 4.2 per cent fata de anii precedenti, dar profitul a scazut cu 22.6 per cent.

Bandai Namco face mai mult decat jocuri video, acestia fac o afacere mare din jucarii, jocuri arcade si marfa. Cea mai mare proprietate a sa este franciza Mobile Gundam, ce se spune ca a generat 464 milioane de euro in timpul anului financiar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *