Vrei sa castigi? Lupta!

Box GlovesIn adancul nostru intotdeauna se da o lupta, atat de puternica, ca poate depasi orice frica, orice obstacol si orice provocare. Poate intimida si depasi moartea insasi, chiar si cand moartea este la usa si ne priveste in fata, daca motivul nostru de a trai este destul de puternic.

In orice extremitate nefericita pe care viata poate indrazni sa ti-o arunce in fata, exista o lupta interioara care va ciomagi, zgaria si forta iesirea la suprafata. In adancul mintii noastre este „lupta” cand circumstantele planuiesc impotriva scopului tau, visurilor sau continuarea a ceea ce consideram o esenta idealistica si existenta puterii, cand subzistenta obisnuita este provocata, aceasta va va oferi puterea de comanda de care ai nevoie.

O impingere distinctiva de fermitate si reasigurare mentala, puterea fizica de care ai nevoie cu disperare sau claritatea pura si proeminenta in gandire. Aceste atribute latente sunt declansate in momente de amenintare si adversitate.

Sunt oameni care activeaza intreaga viata in atitudinea intensificata de lupta, lovind energetic si facandu-si loc in fiecare zi. O dispozitie amplificata are potentialul de realizari mentale si fizice deosebite a puterii si rezistentei. Invingatorii, campionii si protagonistii incomparabili ai succesului isi folosesc lupta sa-si realizeze scopurile, o declansare electrifianta care ii duce de la starea de veghe zilnica si ii provoaca.

Frica

Cu totii suntem meniti sa ne fie frica de ceva sau de altcineva, viata neastamparata de rea, ce niciodata nu se intampla. Nu exista o scapare de frica. Trebuie acceptata, imbratisata si luata ca parte din conditia de a trai. Cu toate acestea, trebuie sa intelegi ca in cealalta parte a fricii si situatiilor de amenintare a succesului suprem alergam, implicand abilitatea de a intrece frica de respingere sau esec.

De aceea este bine in viata sa lupti si sa fii puternic interior, pentru a putea depasi orice obstacol.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *