Vrei sa fii un barbat respectat? Iata ce trebuie sa faci!

Man-in-Suit-WalkingFii un barbat de cuvant

Barbatii care mint, exagereaza, inseala, fura sau niciodata nu-si pastreaza promisiunile, nu sunt tipul de barbati care sunt respectati de ceilalti. Cei mai respectati barbati sunt cei care spun ceea ce vor fara sa exagereze, sa minta sau sa pretinda ca plac pe cineva desi nu o fac. Barbatii respectati promit lucruri care pot sa le faca si se tin de acea promisiune indiferent orice ar fi.

Ca barbat, cu cat mai mult te tii de ceea ce promiti, cu atat mai respectat vei fi. Sa fii barbat de cuvant inseamna ca esti in acelasi timp, un barbat ce merita luat in considerare. In alte cuvinte, gandeste-te la ceea ce promiti altora inainte de a da gres. Promite doar ceea ce sti ca poti, nu si daca nu poti sa faci acel lucru spune imediat. Vei fi respectat pentru onestitate.

Intotdeauna fii tu insuti

Majoritatea oamenilor pot simti cand cineva se preface ca ii plac sau ca sunt sinceri. A fi tu insuti este intotdeauna interpretat prin limbajul corpului, prin cuvinte, comportament, nu are rost sa te prefaci in preajma altora. Secretul este sa te intelegi cu oamenii la nivelul lor de gandire, in timp ce esti tu insuti tot timpul. Ganditi-va la oamenii pe care ii respectati cel mai mult in viata. Acesti barbati vor fi acei oameni care nu se prefac, in timp ce relationeaza cu tine la nivelul tau discutand despre ce esti tu interesat in viata si lasandu-ti loc sa exprimi ceea ce ti se pare important. Ei nu-si schimba brusc personalitatea pentru a se potrivi cu tine, dar fac loc personalitatii tale si iti permite sa fii tu insuti in jurul lor.

De aceea pentru a fi intradevar respectat trebuie sa fii un om de cuvant si sa nu te prefaci cineva care nu esti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *