Xiaomi Mi5-cel mai puternic telefon cu Android

xiaomi mi5Nimic nu este stabilit exact in legatura cu telefonul Xiaomi Mi5, insa zvonurile si barfele au aparut din ceva si cand se spune ca un telefon va fi cel mai puternic dispozitiv cu Android  din lume, atunci nu ar trecui ca lansarea sa ne dezamageasca. Ne asteptam ca noul Xiaomi Mi5 sa fie lansat intr-o anumita data din toamna acestui an. O luna exacta ar putea fi chiar luna noiembrie.

Trasaturi ale noului telefon Xiaomi Mi5

Potrivit cu site-urile specializate in gadgeturi, telefonul cu Android va dispune de un display de 5,3 inch oferind o rezolutie de 1440p (2560 x 1440-pixel). Mi5 pare sa aiba niste imbunatatiri vizibile fata de modelul Mi4 si una dintre aceste aspecte este legata de rezolutia de 1440p. Acest model nou de telefon este asteptat sa vina cu o memorie de 4GB RAM si cu un chipset 820 inca nelansat  Snapdragon.

Chipsetul va oferi un quad „Kyro”. De vreme ce patru nuclee pot suna un pic prea a anul 2013, reperele timpurii sugereaza ca Snapdragon 820 ar putea sa fie mult mai puternic decat chipul Exynos 7420 care alimenteaza telefonul Samsung Galaxy S6. Pe scurt, modelul de telefon Xiaomi Mi5  pare sa sune perfect pentru pasionatii de tehnologie.

Imbunatatiri ale Xiaomi Mi5

Mi5 este probabil sa detina un pachet cu o camera de 16MP cu blitz incorporat si o camera frontala pentru selfie-uri de 6MP. Aceasta camera de 16MP este descrisa drept o camera flip side, sugerand faptul ca va fi ascunsa in carcasa si va iesi la iveala doar cand se va activa atunci cand vei face poze cu ajutorul ei. Acest lucru suna foarte tare si ca o miscare provocatoare de la un telefon modern.

Ne asteptam ca noul model de Xiaomi Mi5 sa detina o baterie de 3,030mAh, care este perfect pentru standardele zilelor noastre. Binenteles ca durata de viata a bateriei va depinde foarte tare de eficienta chipsetului Snapdragon 820, ceea ce este ceva nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *