Ziua evolueaza in functie de atitudinea ta

Ziua noastra evolueaza in functie de modul in care ne comportam si de atitudinea pe care o avem inca de la inceputul zilei. Se spune ca nimic nu ne poate impiedica sa ne atingem scopul sau sa ne urmam visele atata timp cat credem in noi si in potentialul nostru, iar acest lucru este posibil in masura in care ne ghidam mintea spre lucruri pozitive care ne incarca cu energie pozitiva. Pentru ca ziua sa decurga asa cum ne-am propus avem nevoie de un management al timpului bine organizat care ne va da posibilitatea sa ne programam lucrurile pe care le avem de facut in ziua respectiva, iar in acest fel nu vom avea anumite frustrari care se vor rasfrange asupra noastra si asupra atitudinii noastre. Astfel, in fata provocarilor avem nevoie sa fim rationali si sa actionam fara teama deoarece noi suntem centrul universului nostru si noi ne putem face ziua asa cum dorim.

Pentru a reusi in tot ceea ce ne propunem este nevoie de o atitudine potrivita la momentul potrivit si cum putem face acest lucru daca nu ne consideram tot timpul niste invingatori? Multi dintre noi considera succesul ca un drum care trebuie parcurs, insa trebuie sa ne dam seama ca de fapt succesul nostru este de fapt calatoria pe care o parcurgem de-a lungul timpului pentru ca, in acest fel, invatam lucruri de care credem ca nu am fi capabili vreodata. Aceasta este o atitudine de invingator si de succes deoarece nu putem controla tot timpul evenimentele neplacute, insa ne putem controla atitudinea si gandurile, reusind in acest fel sa actionam pozitiv.

 

Tom Hopkins spunea ca „atunci cand iti repeti suficient de mult o idee, ea va incepe sa fie o parte din tine”, iar acest lucru ne poate afecta daca acea idee este negativa. In momentul in care gandurile noastre sunt unele pozitive, noi insine devenim persoane pozitive de care ceilalti se bucura. Asadar, atitudinea noastra pozitiva este pasaportul nostru catre un maine mai bun, asa cum spunea si Jeff Keller, iar acest lucru ne va putea ajuta intreaga viata deoarece in felul acesta vom deveni niste invingatori prin intermediul propriilor noastre idei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *