Pictorul Fericit – devino si tu artist chiar daca nu te pricepi la pictura

Cu siguranta te-a batut vreodata gandul sa pictezi si tu un tablou, insa esti convins ca nu ai talentul necesar. Stii ca se spune ca repetitia e mama invataturii, de aceea Pictorul Fericit a adus o solutie si pentru cei paraleli cu arta. Nu te ingrijora, nimeni nu e bun la toate, insa poti exersa si poti deveni mai bun decat stadiul la care te afli. Daca ai auzit de acele carti de colorat pentru adulti, atunci stii si cat de relaxant este sa te pierzi in culori, imaginea prinzand viata sub privirea ta.

Pe acelasi principiu sunt si tablourile pe numere de la Pictorul Fericit, fiind o buna metoda de a medita, de a uita de ganduri negative, de a te deconecta putin si de a lua un moment de respiro de la viata aceasta prea accelerata. Hai sa descoperi mai jos ce inseamna pictura pe numere.

Pictorul Fericit – nu te vei putea opri doar la un tablou

Odata ce realizezi cat de usor este sa faci o opera de arta pe care sa o expui in casa si cu care sa te lauzi la toata lumea, tentatia va fi prea mare sa nu te apuci de altul. Regasesti pe https://pictorulfericit.ro/ o varietate de tematici din care sa alegi cum ar fi cladiri, orase, peisaje, animale, pasari, pentru el/ea, religioase, chiar si modele noi 2021. De asemenea daca ai copil, gasesti si pentru el tablouri speciale pentru el, cu un grad mai mic de dificultate.

Orice tablou ales vine intr-o cutie frumoasa cu maner, pentru a fi transportat mai usor, daca iti doresti spre exemplu sa pictezi intr-un parc, la umbra unui copac. Pe cutie gasesti un mockup ca sa stii cum va arata tabloul final. In interior gasesti tabloul pe sasiu, adica acel cadru din lemn, setul de pensule, schita dupa care te ghidezi si vopselurile. Panza este numerotata si delimitata, iar capacele vopselurilor au numerele corespunzatoare. Tu doar trebuie sa aplici cu pensulele culorile in spatiile de pe panza conform numerelor. La final vei avea un tablou demn de expus in Luvru.

Odata ce ai prins dexteritate in miscarile mainii, adauga un strop de curaj culorilor tale si incepe un tablou de unul singur, cu o panza goala. Tot ce ai nevoie este de imaginatie si produsele de la Pictorul Fericit. Pentru cand esti pregatit sa iti testezi creativitatea si indemanarea, gasesti pe site toate cele necesare pentru a crea un tablou unic, ai mai multe detalii aici.

Comanda tablourile preferate de pe www.pictorulfericit.ro.

Contact:

Str. Marasesti, nr.18, et.1, cam. 2

Suceava, Romania

0754 459 540

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *