Seria Expert pentru incalzire in pardoseala de la Salus

Compania de top in domeniul furnizarii de tehnologii si solutii de control electronic eficient pentru diferite industrii, Salus Controls Romania este o ramura a firmei de baza SALUS din Marea Britanie, care a fost infiintata in anul 2004. Inovatia, calitatea si functionalitatea definesc produsele puse la dispozitie de Salus pe pietele din toata lumea, distribuite acum si in Romania pe site-ul saluscontrols.ro. O multitudine de categorii eficiente si inteligente de solutii si echipamente de incalzire si control energetic face parte din oferta Salus de la noi din tara.

Obiectivele acestei companii inovatoare la nivel de Romania se refera in cea mai mare parte la indeplinirea cerintelor si satisfacerea necesitatilor clientilor ce au acces la piata sistemelor de control al instalatiilor termice. Pentru ca este un furnizor de top in acest domeniu, Salus vine cu diferite serii de produse dedicate exclusiv operabilitatii echipamentelor de regim termic si climatizare din locuinte si imobile care se activeaza in diverse moduri.

Termostatul ambiental ERT30 de 230V – specific incalzirii prin pardoseala

Asa se face ca dintre toate produsele oferite cu cea mai mare atentie si la cea mai buna calitate de compania Salus Controls, in ceea ce priveste controlul optim al temperaturii in diferite spatii, ne putem baza pe seria Salus automatizari pentru incalzire in pardoseala. In aceasta categorie de articole eficiente si noi pe piata din Romania, intra produse cu fir, dar si vane motorizate si actuatoare de o calitate premium. In ceea ce priveste sistemele expert cu fir, regasim modele la 230V, printre care se numara termostate ambientale programabile si neprogramabile diferite modele, termostate ambientale neprogramabile de mai multe tipuri sau chiar centre de comanda si module pentru comanda pompei si a centralei termice.

De exemplu, termostatul ambiental neprogramabil ERT30 de 230V este ideal a fi folosit pentru sistemele de incalzire in pardoseala. Acest articol este stilat si foarte precis, fiind dispus cu un display LCD mare usor de citit, care va face posibila citirea temperaturii curente a incaperii in care este amplasat in modul stand-by. Acest termostat inovator poate fi operat cu ajutorul functiei touchscreen care il face atat de accesibil in orice locuinta. Functia de protectie a robinetului, protectia anti-inghet, un regim de noapte, comanda prin modularea duratei impulsurilor, dar si carcasa eleganta si afisajul LCD cu lumina portocalie fac din acest dispozitiv un produs ideal pentru controlul termic din locuinte.

Mai mult de atat, termostatul ERT30 de 230V este simplu de folosit atat in sistemele de incalzire, cat si in sistemele de racire, functionand in ambele sensuri, un beneficiu major pentru cei interesati de dispozitivele multifunctionale inteligente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *